Bilde: Quality Hotel Sarpsborg
Bilde: Quality Hotel Sarpsborg

Små tallerkener, stor forskjell

Slik reduserer vi matavfall i praksis.

På Quality Hotel Sarpsborg har vi gjort flere konkrete grep for å kutte matsvinn – både i frokostsalen og til lunsj.

For noen år siden byttet vi ut frokosttallerkenene med litt mindre tallerkener. Det høres kanskje enkelt ut, men effekten var stor: Gjestene tok mindre mat om gangen, og vi reduserte matsvinnet med rundt 20 %.

I tillegg har vi i de fleste tilfeller gått bort fra lunsjbuffet og over til servert lunsj. Dette gir bedre kontroll på porsjoner og mindre mat som går til spille – samtidig som gjestene får en bedre og mer personlig opplevelse.

Tiltakene er små, men effekten er stor – både for miljøet og trivselen rundt bordet.

Dette betyr at vi kaster mindre mat!

Kontaktinfo
Quality Hotel Sarpsborg
Bjørnstadveien 20, 1712 Sarpsborg

Del eksempel:

Flere eksempler

IMG_4563
Hotellets puter er svanemerket
sjøboden
Bærekraftig laks på menyen
00-Dailies.00_56_52_04
Når konfetti får nytt liv
Woman,Pouring,Cooking,Oil,From,Bottle,Into,Frying,Pan,On
Ingen dårlig palmeolje