Bilde: Hafslund Hovedgård
Bilde: Hafslund Hovedgård

Ingen engangsprodukter i matserveringen

Ombrukbare alternativer har erstattet engangsprodukter i matserveringen.

Hafslund Hovedgård har de siste årene valgt å kutte ut alle engangsprodukter. Gjestene får servert måltider på porselen, med gjenbrukbare glass og bestikk. Et enkelt, men effektivt grep for å minske plastforbruket og fremme en mer bærekraftig servering.

På gjesterommene på konferansesenteret er det installert store såpe- og sjampoflasker med refill-løsning, som bidrar til å redusere unødvendig plastavfall.

Bilde: Hafslund Hovedgård

Det er også innført andre enkle grep, som å bytte ut papir med stoffbasert håndtørk på gjestetoalettene.

Kontaktinfo

Hafslund Hovedgård

Statsminister Torps vei 2, 1722 Sarpsborg

Del eksempel:

Flere eksempler

IMG_4563
Hotellets puter er svanemerket
sjøboden
Bærekraftig laks på menyen
00-Dailies.00_56_52_04
Når konfetti får nytt liv
Woman,Pouring,Cooking,Oil,From,Bottle,Into,Frying,Pan,On
Ingen dårlig palmeolje